LOGIN

  

Regjistrohu

Rekupero Password


Foto

Galleria :
fotoNewsletter


Mund t regjistrohesh ose t fshihesh

Njoftime

Kofientet e lendeve me zgjedhje
Kofientet e lendeve me zgjedhje te MSH-se 2015
m 10-03-2015 [10:27]


Kofientet e lendeve me zgjedhje
Kofientet e lendeve me zgjedhje te MSH-se 2015
m 10-03-2015 [10:27]


Formulari A1 dhe A1Z dhe Udhzimet pr plotsimin e tyre
Formulari A1 dhe A1Z dhe Udhzimet pr... vazhdo lexo a leggere la news: Formulari A1 dhe A1Z dhe Udhzimet pr plotsimin e tyre>>
m 25-02-2015 [19:13]


Rregullore e MSH-se 2015
Rregullore e MSH-se 2015 shkarko materjalin... vazhdo lexo a leggere la news: Rregullore e MSH-se 2015>>
m 13-02-2015 [13:17]


Udhezim Per kualifikimin e mesuesve
Udhezim Per kualifikimin e mesuesveshkarko... vazhdo lexo a leggere la news: Udhezim Per kualifikimin e mesuesve>>
m 13-02-2015 [13:07]


.

Ne linje

Hyrje gjithsejt:19429

faq.vizituar:41078

Hyrje sot 1

Faqe sot 1


Perdorues Online:1
Anonim: 1
Te Regjist:0


Investime ne institucionet arsimore
Investimet n infastrukturn shkollore sht nj nga prioritetet m t rndshshme.Investimet jan realizuar ne infrastrukturn shkollore n rikonstruksionin e objektve shkollore si Gjimnazin Sabah Sinani,shkolln 9 Vjeare Migjeni ,kopshtin Erjola LLukaj,konviktin Ali Bytyi,godinn e Zyrs Arsimore t Qytetit Puk,Gjimnazin Fushe Arrz,shkolln 9 Vjeare Pjeter Arbnori t qytetit Fushe Arrez,n shkollat e MB Gojan i Madh dhe Gjegjan te Komuns Gjegjan,n shkolln Aprip t Komuns Fierzn shkollat Berish e Vogl dhe Iball t Komuns Iball,n shkollat Shtjefen Gjeovi. Ali Bytyi, Ndue Pjetri te Komuns Luf,n shkolln e MB 8 Dhjetori t Komuns Qelz.Gjithashtu jan realizuar investime te rndeshme ne paisjen e shkollave me laborator shkencore si jane laboratre te Fiziks,Kimis,Biologjis dhe kabinete informatike si dhe bibloteka duke i pajisur me libra bashkohor
Ktu posht po ju paraqesim n form t detajuar investimet e bra deri n vitin 2012
investimet 2007
investimet 2008
investimet 2009
investimet 2010-1011
investimet 2012