LOGIN

  

Regjistrohu

Rekupero Password


Foto

Galleria :
fotoNewsletter


Mund t regjistrohesh ose t fshihesh

Njoftime

Kofientet e lendeve me zgjedhje
Kofientet e lendeve me zgjedhje te MSH-se 2015
m 10-03-2015 [10:27]


Kofientet e lendeve me zgjedhje
Kofientet e lendeve me zgjedhje te MSH-se 2015
m 10-03-2015 [10:27]


Formulari A1 dhe A1Z dhe Udhzimet pr plotsimin e tyre
Formulari A1 dhe A1Z dhe Udhzimet pr... vazhdo lexo a leggere la news: Formulari A1 dhe A1Z dhe Udhzimet pr plotsimin e tyre>>
m 25-02-2015 [19:13]


Rregullore e MSH-se 2015
Rregullore e MSH-se 2015 shkarko materjalin... vazhdo lexo a leggere la news: Rregullore e MSH-se 2015>>
m 13-02-2015 [13:17]


Udhezim Per kualifikimin e mesuesve
Udhezim Per kualifikimin e mesuesveshkarko... vazhdo lexo a leggere la news: Udhezim Per kualifikimin e mesuesve>>
m 13-02-2015 [13:07]


.

Ne linje

Hyrje gjithsejt:19429

faq.vizituar:41078

Hyrje sot 1

Faqe sot 1


Perdorues Online:1
Anonim: 1
Te Regjist:0


Karta PEET

Kart me prmas xhepi q kryen funksionin e nj kartoni t verdh t arbitrit gjat nj ndeshje futbolli Karta PEET prdoret vetm nga msuesit dhe nxirret n castin kur msuesi prballet me nj situate problematike Duke nxjerr kartn, msuesi tregon se ka nj problem q krkon zgjidhje nprmjet MRD dhe mikroveprimeve (te shpjeguara ne vijim)
Msuesi ndjek udhzimet e karts PEET
Msuesi kujdestar prezanton Kartn PEET pr nxnsit
  1. Pause: Ndaloni pr tri sekonda pas nj incidenti t ndodhur n klas/grup
  2. Enquire: Pyesni nxnsin/fmijn cfar po ndodh dhe pse
  3. Engage: Diskutoni m nxnsin/fmijn (ose ftoni grupin/klasn mbi situatn e sapondodhur)
  4. Take: Ndermerrni nj veprim jo t dhunshm pr zgjidhjen e konfliktit dhe arritjen e kompromisit


    Kliko mbi foto